Legalett -ajankohtaista

Esimerkkejä nyt käynnissä olevista hankkeista:

Yyterin Villat:

Porin Yyterin kylpylän läheisyyteen rakennetaan 41 loma-asuntoa. Ensimmäiset ovat valmistumassa ja esitellään Porin Loma-asuntomessuilla oheiskohteena. Kts. linkki: http://www.rakentaja.fi/artikkelit/2633/oheiskohde+yyterin+villat.htm  

"Eikan Mökki"

Seurantakohteena oleva Eino Grönin mökki Reposaaren loma-asuntomessualueella . Kts. linkki http://www.rakentaja.fi/artikkelit/2577/messujen+oheiskohteeksi+valittiin.htm

NCC:n Ideakodit:

Espoon Timali, Kattilantanhua 2, Espoon Kattilanlaakso. 10 pohjaa

Valmiiseen lämpöperustukseen ja NCC:n Ideakotiin voi tutustua näyttelytaloalueella Vantaan Kivistössä ja Espoon Kevätsilmussa. NCC esittelee Ideakodin sopimuksesta, soita 010 507 5522 (NCC).

VVO Vantaan Leppäkorven pientalot: Harmaahylkeenkuja 14, Vantaan Leppäkorpi. 39 pohjaa 

Yksittäisiä pien- , rivi- ja hallityömaita on käynnissä Pääkaupunkiseudulla sekä Porvoon, Porin, Hämeenlinnan, Turun sekä Tampereen alueella. Soita 09-2606 5430 (Legalett) niin saat tarkemmat tiedot.

 


Rakenna & Remontoi -messut

Vantaan Myyrmäki-halli 8.-10.2.2008

Loma-asuntomessut Porissa 2008

Reposaari  13.-19.6 ja 23.6 - 6.7

FinnBuild 08

Helsingin messukeskus 24.-27.9.2008

Asta Syksy 2008

Tampereen messukeskus 10.-12.10.2008

OMAKOTI-messut

Vantaan Myyrmäki-halli 24.-26.10.2008

Tervetuloa osastollemme!

 


Haemme lisää tekijöitä

Legalett hakee lisää tekijöitä. Lisätietoja avoimista työpaikoistamme saat
rekrytointi sivultamme.


Säteilyturvakeskus on määritellyt Legaletin käyttämää, yhtenäistä saumatonta betonilaatta-rakennetta, radonturvalliseksi.

"Yhtenäinen laattaperustus

Yhtenäisen saumattoman laatan etuna on se, että siihen ei synny rakoa perusmuurin ja laatan liitokseen. Ratkaisua kutsutaan myös reunavahvistetuksi laattaperustukseksi. Se tarjoaa sellaisenaan tiiviin ratkaisun eikä siinä tarvita laatan ja sokkelin liitoksen erityisiä tiivistystoimia. Korkealaatuinen lattialaatta ei päästä merkittävästi radonia lävitseen, jos siinä ei ole liitoskohtien rakoja tai halkeamia. Reunavahvistetussa laatassa ainoaksi radonlähteeksi voi jäädä siten itse laatan betoniaines, jonka vaikutus on normaalisti vain noin 20 Bq/m3.

Läpivientien tiivistäminen on tärkeätä myös tässä ratkaisussa. Laadukkaasti toteutettuun reunajäykistettyyn laattaan ei synny halkeamia, jotka saattavat lisätä ilmavuotoja maaperästä.

Yhtenäiselle laattaperustukselle rakennettavat maanvastaiset seinät saattavat kasvattaa radonvuotoja. Näiden torjunnassa on noudatettava RT-ohjekortin suosituksia."

kts. seuraavat linkit

http://www.stuk.fi/sateilytietoa/sateily_ymparistossa/radon/fi_FI/uudisrakentaminen/

http://www.stuk.fi/sateilytietoa/sateily_ymparistossa/radon/fi_FI/yritykset/  <<- takaisin edelliselle sivulle